Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Ocak 2023, Cuma 08:59 tarihinde eklendi. 278 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldız Gençler Kış Kampı başladı

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi iş birliğiyle Dereköy’de gerçekleştirilen Yıldız Gençler Kış Kampı başladı. Her dönem 26 gencin yer alacağı ve 3 dönem halinde sürecek kamp 2 Şubat’ta sona erecek.
Yıldız Gençler Kış Kampı başladı  

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin geleneksel hale gelen ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle düzenlediği Yıldız Gençler Kış Kampı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nün Dereköy Yıldız Dağları Tabiat Eğitim Merkezinde başladı. Üç dönem boyunca Gençlik Meclisi üyesi 26’şar kişilik gruplar halinde 2 Şubat 2023 tarihinde kadar sürecek kampta gençler birçok alanda atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Kampta en büyük kazanım ise çevre bilincinin yerleştirilmesi olacak.

Teknolojiden uzak, doğanın içinde

 Gençler, kampta telefonlardan ve teknolojik her türlü cihazdan uzak bir şekilde doğanın içinde hem eğleniyor hem de eğitim alıyor. Gençler AFAD tarafından verilen Temel Afet Farkındalık Eğitimi’nden Yıldız Dağlarını Tanıyalım ve Tasarım Odaklı Düşünme gibi pek çok alanda eğitim alıyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek