Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Şubat 2023, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 278 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey “TEKYÜREK” oldu

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde ‘’Tek Yürek’’ kampanyasına büyük ilgi gösterildi.
Ahmetbey “TEKYÜREK” oldu  

17 Şubat Cuma günü depremzedeler için gerçekleştirilen yardım kampanyasında kısa süre içerisinde toplamda 93 bin 599 TL nakdi yardım ve çok sayıda giyecek, ev eşyası, gıda, temizlik malzemeleri ve çocuk-bebek ürünleri toplandı.

Ayrıca yardım kampanyası boyunca belde sakinleri Türk Kızılay’a 77 ünite kan bağışında bulundu.

 ‘’TEK YÜREK OLDU’’

Kısa bir süre içerisinde toplanan yardımlar hakkında açıklamada bulunan Altıntaş; ‘’Ahmetbey halkı, depremde zarar gören vatandaşlarımız için tek yürek oldu. En kıymetli bağışları, her zaman olduğu gibi çocuklarımız yaptı. Kumbaralarını, harçlıklarını, kitap ve oyuncaklarını tertemiz duygularıyla getiren, kocaman yürekli çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Hemşehrilerimiz bugün, 4 saat gibi kısa bir sürede depremden zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılmak üzere 93 bin 599 TL nakdi yardım, binlerce parçadan oluşan giyimden, ev eşyasına, gıda ve temizlik malzemelerinden, çocuk-bebek ürünlerine yüzlerce koli ayni yardım ve Türk Kızılay’a 77 ünite kan bağışı gerçekleştirerek bir kez daha dayanışmanın gücünü gösterdi. Değerli muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ diyerek ifade eti.

BELEDİYE DEPREMZEDELER İÇİN AÇILACAK

Öte yandan Ahmetbey Belediye binasının üst katının iki depremzede aile için hazırlandığını duyuran Altıntaş; ‘’Belediyemizin üst katını depremden etkilenen iki ailemize sıcak bir yuva olacak şekilde düzenliyoruz. Onları misafir gibi değil, hemşehrimiz, komşumuz gibi ağırlayacağız. Evlerinin kapılarını afetzede vatandaşlarımıza sonuna kadar açan, evini açamayıp ihtiyaçların giderilmesine yardımcı olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız’’ dedi.

Yağız Doruk KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek