Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Şubat 2023, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 434 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ESKİ SANAYİ ESNAFI BANKAMATİK İSTİYOR

Lüleburgaz’da yaklaşık 70 yıllık bir geçmişi bulunan Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi yani bir diğer adıyla Lüleburgaz Köprübaşı Sanayi Sitesi esnafı aynı zamanda bu kentin yakın tarihine de tanıklık ediyor.
ESKİ SANAYİ ESNAFI BANKAMATİK İSTİYOR  

Bugün Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan birçok ustayı yetiştiren ustaların  yetiştiği  Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi esnafının bir sorunu var ki yıllardır çözülmemiş.

Site esnafının yıllarca istemesine rağmen Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi’ne bir türlü bankamatik konulmamış.

Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi’nde bankamatik bulunmadığını belirten Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi esnafı gazetemize yaptığı açıklamada; “Bankalara ilettik ama bu sorunumuz bir türlü çözülmedi. Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi’ne birçok banka ATM’sinin bulunduğu bir bankamatik lazım. Müşterilerimiz buraya geldikleri zaman her esnafta pos cihazı bulunmuyor. Müşterilerimizin çarşıya inip para çekmesi gerekiyor. Birçok müşteri bu yüzden alışveriş yapmaktan vazgeçiyor. Oysa bankamatik olsa hem esnafını hem vatandaşın işi çözülecek. Lüleburgaz Eski Sanayi Sitesi’ne bankamatik istiyoruz” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek