Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Mart 2023, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 2219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstiklal Caddesi’nde o noktaya neşter

Lüleburgaz Belediyesi, İstiklal Caddesi Kadıali Cami kavşağında trafik sorununa neden olan parklanmayı engellemek için kavşak düzenlemesi gerçekleştiriyor.
İstiklal Caddesi’nde o noktaya neşter  

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte hem taşıtların dönüşünde sorun yaratan parklanmanın önüne geçilecek hem de Salhane Sokak’a tersten girişler engellenmiş olunacak.

Lüleburgaz Belediyesi Trafik Master Planı doğrultusunda kentteki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda Kadıali Cami kavşağında oluşan hatalı parklanma sorununu çözmek için adım attı. 

Ekipler, daha önce delinatörle önlem alınan alanda kavşak düzenlemesi gerçekleştiriyor. 

Kavşak düzenlemesiyle birlikte hatalı parkın önüne geçilmiş olunacak. Bununla birlikte aynı yerden ters yön olan Salhane Sokak’a tersten taşıt girişi de engellenmiş olunacak. 

Ayrıca kavşağın ilerisinde yine trafik sorunu oluşturan ve aynı zamanda yaya geçişini engelleyen araçların kaldırıma park etmesinin önüne geçilmek için reflektörlü sınır bordürü çalışması yapılacak.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek