Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Mart 2023, Perşembe 15:44 tarihinde eklendi. 1038 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye 52 personel alacak Personel alımı için son gün ‘YARIN!’

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlarda en az ortaokul mezunu 8 unvanda 52 personel alımı yapılacağı açıkladı. Başvurular İŞKUR web sitesinden veya İŞKUR'a giderek yapılabilecek.
Belediye 52 personel alacak Personel alımı için son gün ‘YARIN!’  

Personel alımı için başvuracak adaylar 3 Mart 2023 Perşembe günü (yarın)   İŞKUR hizmet noktalarından veya  ‘170’ numaralı telefonu arayarak başvurularını gerçekleştirebilecek.

Başvuran adayların kura çekimi ise 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 09.00-10.00 saatleri arasında Lüleburgaz Belediyesi Erol Özgür Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Hangi Kadroda Personel Alınacak

Toplamda 52 personel alımının içerisinde kadrolar ise şu şekilde olacak; ‘’6 beden işçisi (ortaokul –lise mezunu), 4 taksi şoförü (lise mezunu-B, A2, A sınıfı ehliyet gereksinimi), 1 tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni (ilgili bölümden lise mezunu), 21 bahçıvan, 2 destek personeli (lise mezunu), 2 traktör şoförü (lise mezunu, 18-45 yaş, B sınıfı ehliyet ve SRC 3 – SRC 4 belgesi), 4 kamyon şoförü (ortaokul mezunu, 18-45 yaş, C sınıfı ehliyet ve SRC 3-SRC 4 belgesi)  ve 12 kasiyer (lise mezunu)’’

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek