Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Mart 2023, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 328 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 104 davulcu görev yapacak

Lüleburgaz’da Ramazan ayında 104 davulcu görev yapacak.
Lüleburgaz’da 104 davulcu görev yapacak  

Ramazan ayına sayılı günler kala Ramazan davulcuları da son hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan ayının başlayacağı 22 Mart'ı 23 Mart'a bağlayan gece Lüleburgaz’ın 23 mahallesinde 104 davulcu mesaiye başlayacak.

Lüleburgaz Müzisyenler ve Roman Halk Dansları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Gürler, Ramazan ayının tüm Lüleburgazlılara hayırlar getirmesini temenni etti.

03:00’DAN ÖNCE DAVUL ÇALINMAYACAK

Gürler, 23 mahallede 104 davulcunun görev yapacağını, bu yıl geçmiş yılların aksine Ramazan davulcularının gece saat 03:00’dan önce davul çalmayacaklarını söyledi.

Gürler yaptığı açıklamada; “Ramazan davulcularımız gece 03:00’da görev yerlerinde olacaklar. Bu saatten önce davul çalmamaları gerekiyor. Mahalle muhtarları ile iletişim halinde olunacak ve gece 03:00’dan önce davul çaldığı tespit edilen davulcular olması halinde bizlere bildirilecek. O davulcuların yaka kartları iptal edilip yerlerine yeni davulcular getirilecek” dedi.

Gürler; “Bu bizim için hassas bir konu. Vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz, gördükleri sorunları bizlere bildirsinler. Mahalle muhtarları takiplerini yapacak. Vatandaşlarımız davulcuların yaka kartlarına dikkat etsinler. Kaşe var mı, mühür var mı baksınlar. Gerekli şartları taşımayan davulcular tespit edildiğinde gerekli işlemler yapılacak” diye konuştu.

Gürler, vatandaşlardan bahşiş konusunda da duyarlılık beklediklerini belirtti.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek