Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Mart 2023, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da asker düğününe silahlı saldırı: 7 yaralı

Lüleburgaz'daki bir asker eğlencesine para istemeye gelen şahıslar, kendisine para verilmeyince önce kurusıkı tabanca ile havaya birçok kez ateş ettiler, ardından arkadaşlarını toplayan kişiler kalabalık grup ile geri gelerek tabanca ile devam eden düğüne rastgele ateş ettiler. Yaşanan olayda 7 kişi kurşunların hedefi oldu.
Lüleburgaz’da asker düğününe silahlı saldırı: 7 yaralı  

Olay, 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Güneş Mahallesi Ataman Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre asker eğlencesine gelen S.G. ve T.G. isimli iki kişi, düğün sahibinden para istedi. Kendilerine para verilmemesi üzerine iddiaya göre T.G. isimli kişi yanındaki kurusıkı tabanca ile 8-9 el havaya ateş etti. O sırada oğluna asker eğlencesi yapan baba kişileri uyardı ve bölgeden uzaklaştırdı.

RASTGELE ATEŞ ETTİ

Bunun üzerine T.G. ve S.G., düğüne 10-15 kişilik arkadaş grubu ile yaklaşık yarım saat sonra geri geldi. Bu sefer tabanca ile gelen S.G. devam eden düğüne rastgele ateş etmeye başladı.

7 YARALI

Yaşanan silahlı saldırıda Rıdvan A., Bülent G., Ali A., Buğra S., Gürcan Y., Sonay Bedirhan T. ve Nedim Ö. isimli 7 kişi kurşunların hedefi olarak ayak ve bacak bölgelerinden yaralandılar.

Haber verilmesi ile bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar Lüleburgaz Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis olay yeri inceleme ekipleri ise titiz çalışmaları sonucunda bölgede 20'ye yakın boş mermi kovanı buldu. 

Öte yandan yerlerde ve sandalyelerin üzerinde bulunan kan izleri ve etrafa dağılmış sandalyeler sanki bir savaş alanını anımsattı.

TUTUKLANDI

Lüleburgaz Asayiş Büro Ekipleri olayı gerçekleştiren şüpheli T.G. ve S.G.'yi kısa süre içerisinde yakalamayı başarırken şüpheli S.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ertan Bayer


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek