Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Mart 2023, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 286 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir Koleji ile LTSO indirim protokolü imzaladı

Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.
Bahçeşehir Koleji ile LTSO indirim protokolü imzaladı  

Protokol,  Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ile Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Kurucu Temsilcisi Cengiz Sünnetçi arasında imzalandı.

Protokole göre 2023-2024 eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsüne öğrencisini kaydettirecek olan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yüzde 30 oranında eğitim indirimi hakkı tanımlanarak söz konusu indirimin ilan edilen eğitim ücreti üzerinden verilmesi kararına varıldı.

Protokolde eğitim indirimi hakkına sahip kişilerin, kurumsal anlaşma bilgisini beyan etmeleri halinde indirimli fiyat üzerinden ödemelerini peşin veya taksitli şekilde yapabilecekleri belirtildi.

Bahçeşehir Koleji Lüleburgaz Kampüsü Kurucu Temsilcisi Cengiz Sünnetçi ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş, atılan imzaların her iki kuruma da fayda sağlayacağını ifade ederek, her iki kuruma da hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek