Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Nisan 2023, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 808 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlk ziyaret Lüleburgaz’a

Deprem Bölgesi’nde gerçekleştirdiği Koordine görevi sona eren Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’ne döndü.
İlk ziyaret Lüleburgaz’a  

Kırklareli’ne döndükten sonra ilçe ziyaretlerine çıkan Kırklareli Valisi  Birol Ekici, ilçe ilçe ziyaretini de Kırklareli’nin en büyük ilçesi olan Lüleburgaz’a yaptı.

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici, İlçe gezileri kapsamında 30 Mart 2023 Perşembe günü Lüleburgaz İlçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Valimiz Sayın Birol Ekici Lüleburgaz ilçe programı kapsamında ilk olarak , üstün zekâlı ve özel yetenekli  öğrencilerin son teknoloji ile donatılmış sınıflarda yetenek ve zekâlarına uygun birçok özel programla eğitim aldığı İlimizdeki mevcut 4 Bilim Sanat Merkezinden  biri olan Lüleburgaz Bilim Sanat Merkezimizi ziyaret etti.

Lüleburgaz Bilim Sanat Merkezimize yapılan ziyaretin ardından Sayın Valimiz, yeni ve modern binasının yapımı hızla devam eden ve çalışmaların tamamlanmasına kadar Lüleburgaz halkımıza geçici binasında hizmet vermeye devam eden İlçe Halk Kütüphanesi ziyaret etti. Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler aldı.

Sayın Valimiz, Lüleburgaz İlçemizin kültür alanındaki önemli yatırımlarından biri olarak yapımı hızla devam eden ve tamamlanması ile yeni modern ve son teknoloji ile donatılmış binasında hizmet verecek İlçe Halk Kütüphanesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz ilçe programı kapsamında, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Lüleburgaz İlçemizde Toprak Mahsulleri Lojmanlarında misafir edilen depremzede ailemizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremzede ailemize yapılan ziyaretin ardından Sayın Valimiz, Lüleburgaz Ahmetbey Beldesinde çıkan yangında evi hasar gören Kalkan ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Sayın Valimiz, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Ahmetbey Belediyesinde misafir edilen depremzede ailemizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz İlçemizden Deprem Bölgesine ulaştırılan yardımların toplanarak sevk edildiği Kızılay Deposunu gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Depremin ilk anından itibaren bölgede ve ilimizde görev yapan personelimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sayın Valimiz, Lüleburgaz ilçe programı kapsamında son olarak, ülkemiz ve İlimizin ekonomi,  istihdam ve kalkınmasına önemli katkılar veren sektörlerinin öncü kuruluşlarını bünyesinde barındıran Lüleburgaz Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, OSB çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici’nin Lüleburgaz programı Lüleburgaz Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesine yapılan ziyaret ile sona erdi. Sayın Valimize programında Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve ilgili kurum kuruluş yetkilileri eşlik ettiler.”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek