Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 12 Nisan 2023, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hilmi Kahraman, adaylıktan istifa etti

İYİ Parti Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Adayının Kırklareli’nden müracaat eden 13 aday adayı arasından değil de İstanbul’dan konulmasına tepkiler büyüyor.
Hilmi Kahraman, adaylıktan istifa etti  

-İYİ Parti Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayının İstanbul’dan konulmasına tepkisi gösteren İYİ Parti Kırklareli 3. Sıra Milletvekili Adayı olan Trakya Birlik Başkan Vekili Hilmi Karaman Adaylıktan istifa etti.

Hilmi Kahraman gazetecilere yaptığı açıklamada; “3 Martta;” bize adaylık konusunda dayatma yapılıyor”  deyip masadan kalkan iradenin, Kırklareli’nde aday adayı dahi olmayan bir kişiyi aday olarak dayatması kabul edilemez ve doğru değil. Halkımıza, teşkilatlarımıza ve tüm adaylarımıza yapılan haksızlığa işaret etmek için İyi Parti Kırklareli milletvekili adaylığımdan istifa ediyorum. Ülkemiz ve Milletimiz için en hayırlısı ne ise onun olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Bilindiği gibi İYİ Parti Edirne teşkilatı da sıralama tepki göstermek için istifa etmişti.

İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatı’ndan da parti üyelerinin istifa etmeye başladığı öğrenildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek