Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Nisan 2023, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi EMITT fuarına katıldı

Lüleburgaz Belediyesi dünyanın en büyük 5 fuarından biri olan 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te yerini aldı.
Lüleburgaz Belediyesi EMITT fuarına katıldı  

Lüleburgaz Belediyesi bu yıl 26’ncısına ev sahipliği yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Kırklareli ve Vize Belediyeleriyle birlikte yerini aldı.

 

TÜYAP 4. Salon 4431 numaralı stantta turizm profesyonellerine kenti tanıtan belediye personelini Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ziyaret etti.

 

 Pektaş stantta incelemelerde bulunup fuar hakkında bilgi aldı.

 

Bilgeç ile eğlenceli tanıtım

 

Öte yandan fuarda Lüleburgaz’ın maskotu Bilgeç de yer aldı. Katılımcılar Lüleburgaz Belediyesi’nin Çocuk Hakları Birimi ve akademileri hakkında Bilgeç’ten eğlenceli bir şekilde bilgi aldı. Bilgeç fuarda yoğun ilgi gördü.

 

Fuar 15 Nisan’a kadar açık

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin yerini aldığı EMITT 12-15 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenleniyor. Fuara bu yıl 100'den fazla ülke katılırken 40 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek