Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Mayıs 2023, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kahta Çiğköfte açıldı

Lüleburgaz 29 Nisan 2023 Cumartesi günü yeni br işyerine kavuştu.
Kahta Çiğköfte açıldı  

Mustafa Yılmaz’ın sahibi olduğu ve eşi Fatma Yılmaz ile birlikte işletti Kahta Çifköfte, geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Mahallesi, Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek Caddesi No: 7 Lüleburgaz adresinde hizmete girdi.

Kahra Çiğköfte’nin saat 14.00’te gerçekleştirilen açılışına yoğun bir katılım olurken Açılış Kurdelesini CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, İşyeri Sahibi Mustafa Yılmaz ve eşi Fatma Yılmaz  birlikte kesiti.

Fatma Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada “İşletmemizde çiğköftenin dışında, içli köfte, yaprak sarması, midye dolma, patso ve sütlü tatlılar bulunuyor. İçli köfte, yaprak sarması, patso ve sütlü tatlıları ben hazırlıyorum. Çiğ köftede de iddialıyız. Yemeksemeti ve trendyol kuryeleri ile hizmetinizdeyiz.” dedi.

Fatma Yılmaz, 0 288 413 01 29 ve 0 536 818 48 16 nolu telefonlardan isteyenlerin paket servis siparişi de verebileceklerini söyledi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek