Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Nisan 2013, Pazartesi 08:43 tarihinde eklendi. 1881 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan: Gönüllükte devamlılık esastır

Lüleburgazspor Kulübü eski Başkanı Siyami Aslan, geçtiğimiz Cuma günü Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan’ı ziyaret etti.
Aslan: Gönüllükte devamlılık esastır
Ertan BAYER -Lüleburgazspor’da son zamanlarda yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklamalarda da bulunan Lüleburgazspor Kulübü Eski Başkanı Siyami Aslan “Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevi gibi görevler gönüllük isteyen görevler ve hizmetlerdir. Gönüllük isteyen hizmetlerin faydalı olması içinde devamlılık esastır. Bunu sağlamayan Lüleburgazspor olayı gibi spora destek veren 110 kişi spordan soğur destek vermekten kaçar” dedi.
Lüleburgazspor Kulübü Yöneticileri ve Lüleburgaz halkının Lüleburgazspor’a fayda sağlayan ile Lüleburgazppr ismi ile toplumda kendine yer bulan ve bulmaya çalışan kişileri de iyi ayırt etmesi gerektiğini vurgulayan Aslan “Ben yöneticilik yaptığım dönemde Lüleburgazspor’u yazarak, konuşarak toplum içinde kabul gören ama maça girerken bir bilet almak istemeyen insanlarla çok uğraştım.” Dedi.
Aslan “Lüleburgazspor’un bugün yaşadığı sıkıntılar beni çok üzdü. Ancak bende iş değil laf üretenler yüzünden çok yıprandım. Lüleburgazspor’da sigorta borçlarının taksitlendirmelerinin bile ödenemeyince, bizim önemimiz şimdi daha iyi anlaşıldı” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek