Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Nisan 2013, Salı 09:06 tarihinde eklendi. 1217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Tiyatroları Günü Briç Turnuvası yapıldı

Lüleburgaz Briç haftalarının 14. sü “Dünya Tiyatrolar Günü İkili Briç Turnuvası” adı altında 28 Mart’ta Lüleburgaz Ata İş Merkezi 3. Katta bulunan Şehir Kulübü’nde yapıldı
Dünya Tiyatroları Günü Briç Turnuvası yapıldı
Özcan ÇELTİKLİ -İlginin her geçen gün arttığı organizasyona Babaeski, Kırklareli gibi komşu il ve ilçelerden Briçseverler katıldı. Perşembe akşamları saat 20:30’da başlayan etkinlik tarafından sevinçle karşılandı.
Kısa zamanda beğeniyle takip edilmeye başlanan Lüleburgaz İkili Briç Turnuvası’nın bu seviyeye gelmesinde önemli katkıları bulunan, Lüleburgaz Briç Spor Kulübü Tertip Komitesi Sorumlusu Muhammer Öztürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Turnuva işimizin görünen yüzü, öncesi ve sonrasında mutfakta hummalı bir çalışma var. Civar il ve ilçelerin tamamına afişlerimizi astık, Lüleburgaz’da 3 lokal de her hafta güncellenen briç panosu hazırladık. Turnuva öncesi SMS ile bilgilendirmek için 113 kişilik isim veri tabanı oluşturduk, sosyal paylaşım sitelerinde etkinlik ilanlarımız var. Turnuvamız hazır ellerle oynanıyor, duplikasyon makinemiz olmadığından dolayı hata yapmamak için azami dikkat harcıyoruz. Özel hazırlanmış Howell dolaşım kartları kullanıyoruz. Deklarasyon kartlarımızın tamamını yeniledik. Daha büyük organizasyonları gerçekleştirebilecek bidding box ve boarda sahibiz. Daimi bir skorerimiz var ve turnuva sonrası çok kısa bir sürede karne dağıtımı yapılıp sonuçlar ilan edilebiliyor. Dünyada kabul gören, turnuva sonuçları yayınlama sistemi vugraph.com ile 1 yıllık anlaşma yaptık. luleburgazbric.org isim hakkını satın aldık site henüz yapım aşamasında kısa zamanda kullanıma açılacak. Faaliyetimizi gerçekleştirdiğimiz Lüleburgaz Şehir Kulübü lojistik ve konfor açısından üst düzeyde. Sporcularımızı erkekler, senyör, genç dalında ayırıp, dereceye girenleri onurlandırmaya çalışıyoruz, umarım yakın zamanda karışık ve kadınlar kategorisini de ekleme şansımız olur. Turnuvalarımızı direktör gözetiminde oynamak istiyoruz. Nisan ayı içerisinde Ordu’da Türkiye Briç Federasyonu’nun düzenleyeceği hakem kursuna ilçemizden katılım sağlamaya çalışıyoruz. Soyadı kültür olan Lüleburgaz’da, puzzle parçalarından birini tamamlamadığımıza inanıyoruz. Bu anlamda briç faaliyetlerine sayfalarında yer ayıran yerel basına da şükranlarımı sunuyorum” dedi.     
Resmi makamlara nezaket ziyaretlerini sürdüren Lüleburgaz Briç Spor Kulübü geçtiğimiz hafta, Başkan Serhat Paksoy ve Sayman Mustafa Remzi Gökmen ile Lüleburgaz TREDAŞ  İşetme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 İşletme Müdürü Elektrik  Mühendisi Rıfat İnce briç sporuna ilgi duyduğunu, yapılan faaliyetleri yerel basından ilgiyle takip ettiğini söyledi. Samimi bir ortamda geçen toplantı sonrası Mustafa Remzi Gökmen, “Uygun olduğunuz zaman turnuvamıza katılımınız bizi onurlandırır” diyerek davette bulundu.
14.Hafta Dünya Tiyatro Günü İkili Briç Turnuvası sonrası sıralama şu şekilde oluştu.
1. Açık  %64 Kazım Enginer – İsrafil Kaplan (Lüleburgaz)
2. Açık %62 Muhammer Öztürk – Recep Giden (Lüleburgaz)
3. Açık %61 Dündar İsmailler – Necdet Taştekin (Lüleburgaz)
4. Açık %59 Mehmet Aygün – Mehmet Aybaz (Lüleburgaz)
5. Açık %58 İlker Özel – Günay Gürsoy(Lüleburgaz)
10.Senyör %53 İsmet Yılmaz – Sezai Akbaş(Lüleburgaz)  
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek