Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Mayıs 2023, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 452 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖDÜLLÜ FİLM BU AKŞAM LÜLEBURGAZ’DA

Lüleburgaz Sinema Topluluğu'nun Konuğu Eda ile Hilmi ve Ali Film ekibi bu akşam Lüleburgaz’da olacak.
ÖDÜLLÜ FİLM BU AKŞAM LÜLEBURGAZ’DA 7 yıldır kentimizi sinema sanatının nitelikli eserleriyle buluşturan Lüleburgaz Sinema Topluluğu film ekibi katılımlı gösterimlerine devam ediyor.

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akşamı yani bu akşam, 2022 yılında Adana Film Festivali - En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, En İyi Kadın Oyuncu ve Umut Veren Erkek Oyuncu ve 2022 İstanbul Film Festivali FIPRESCI Ödülü-Ulusal Yarışma, En İyi Senaryo, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu Mansiyon ödüllerini kazanan Ela ile Hilmi ve Ali filmi gösterilecek.

Gösterim sonrasında filmin yönetmeni Ziya Demirel, başrol oyuncusu Ece Yüksel ve yapımcısı Anna Maria Aslanoğlu ile söyleşi yapılacak.

Saat 21:00'de başlayacak gösterim Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi  (LYSA) olacak. Gösterim biletlerini Mobilet üzerinden alabilirsiniz. 

Başrollerinde  Ece Yüksel, Serkan Keskin, Denizhan Akbaba ve Ozan Çelik'in yer aldığı filmin konusu şöyle; Yılların hocası Hilmi, depremzede Ela’yı üniversite sınavına tekrar hazırlarken apartman görevlisinin ikidir sınıfta kalan oğlu Ali’ye de matematik çalıştırır.

Yalnızlıklarına merhemi birbirlerinde ararlarken, birden kendilerini sınırların kalktığı ve gün geçtikçe tekinsizleşen bir üçgende sıkışmış bulurlar.

Ertan BAYEER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek