Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Mayıs 2023, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 509 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tebrikler Özgür Kaya…

Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya, 960 bin TL’yi aşmış kulüp borcunun ödendiğini açıkladı.
Tebrikler Özgür Kaya…  

Lüleburgazspor Başkanı Özgür Kaya,  Lüleburgazspor’a gönül vermiş Lüleburgaz halkı ile birlikte yıllardan beri kangren haline gelmiş olan vergi borçlarını ödedi.

Başkan özgür kaya önceki gün ‘Lüleburgazspor’un vergi borcu yoktur’ yazısını hem sosyal medyadan paylaştı hem de kulüp binasına astı.

Gazetecilere açıklamada bulunan Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; ‘’Şanlı Lüleburgaz’ımıza müjdeler olsun. Şanlı Lüleburgazspor’umuzun 2001-2002 yılından bu yana gelen 960 bin TL’yi aşmış iktisadi işletmeler vergi borcu bugün itibariyle bitmiştir. Geçmişte otopark, halı saha ve park işletmelerinden gelen vergi borçlarımızın bittiğine dair ‘BORCU YOKTUR’ yazımızı Vergi Dairemizden almış bulunmaktayız. Şanlı mazimizden gelen iyisiyle kötüsüyle her şey bizim kabulümüzdür. Bunun gibi diğer borçlarımız olan SGK ve Kulüp borçlarımız olan SGK ve Kulüp vergi borçlarını da ödeyerek çocuklarımıza gurur duyacakları bir Lüleburgazspor’u miras bırakacağız’’ dedi.

Yağız Doruk KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek