Rögar kapakları ve ızgaralara ince ayar
Vali Turan Lüleburgaz’da hasta ziyaretlerinde bulundu
Başkan Meşe “Emekliler Dayanışma Derneği’nin sendikamızla ilgisi yoktur”
ADLİ TIP’TAN SONRA AĞIR CEZA MAHKEMESİ DE GELİYOR
Bu haber 31 Mayıs 2023, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 813 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekliler Derneği, Kamil Koç ile indirim anlaşması yaptı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Lüleburgaz Şubesi, Lüleburgaz’da bulunan Kamil Koç, Ulaşım Firması ile emeklileri ilgilendiren yüzde 20 indirim anlaşması yaptı.
Emekliler Derneği, Kamil Koç ile indirim anlaşması yaptı  

İndirim anlaşmasını TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı  Mehmet Kaplan ile Kamil Koç Lüleburgaz Yazıhane Sahibi Mustafa Lüleburgaz imzaladı.

İndirim anlaşması ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan; “İndirim anlaşması ile ilgili Lüleburgaz Emekliler Derneği üyeleri, dernek üye kartlarını göstererek kendileri ve birinci derecede yakınları ile birlikte Kamil Koç Lüleburgaz Yazıhanesinin ulaşım sağladığı şehirlere yüzde 20 indirim alarak gidecekler.  Emeklilerimizi rahatlatıcı indirim anlaşmalarımız devam edecek.” Dedi.

İmza töreni sırasında TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan’a dernek üyesi Zafer Çatalkaya da eşlik etti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek