TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 04 Nisan 2013, Perşembe 09:32 tarihinde eklendi. 1046 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PARAŞÜTÇÜLER MARMARA DENİZİ’NE UÇMANIN KEYFİNİ YAŞADI

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden havalanan paraşütçüler gökyüzünü renklendirdi. Paraşütçüler 625 metre rakımlı Ayvasıl Tepesi’nden Marmara Denizi’ne uçmanın keyfini çıkardı.
PARAŞÜTÇÜLER MARMARA DENİZİ’NE UÇMANIN KEYFİNİ YAŞADI  

İHA - Bahar aylarının gelmesiyle birlikte paraşüt sporcuları da pistlere çıktı. Marmara’nın Babadağ'ı olarak adlandırılan Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bulunan Uçmakdere’de onlarca sporcu yılın ilk uçuşlarını yaptı. Marmara ve Trakya'nın 625 metreden atlayış yapılabilen tek noktası olan Uçmakdere’de paraşütçüler atlayışlarını Marmara Denizi kıyısındaki Ayvasıl koyuna yaptı. Onlarca usta ve acemi pilot Marmara Denizi’ne doğru uçmanın keyfini yaşadı. Yeşille mavinin kaynaştığı Ayvasıl Tepesi’nden kendilerini aşağı bırakan sporcular, deniz kenarına yapılan piste iniş yaptı.
Mevsimin ilk uçuşunu yaptıklarını ifade eden Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy, “Sporcularımız mavi ile yeşilin buluştuğu noktada uçmanın keyfini yaşıyor. Marmara ve Trakya'nın 625 metreden atlayış yapılabilen tek noktası Uçmakdere’dir. Son yıllarda cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Yerli ve yabancı birçok sporcu burayı tercih ediyor. Uçmakdere Marmara’nın yeni Babadağ'ı oldu. Özellikle İstanbul’dan gelen sporcularımız burada uçuş yaparak kamp yapma imkanı buluyor” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek