Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Haziran 2023, Perşembe 09:41 tarihinde eklendi. 1979 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kasapoğlu ailesinin acı günü

Gazetemizin Köşe Yazarı da olan CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Metin Atlı’nın kayınvalidesi Ümmügül Kasapoğlu (78) hayatını kaybetti.
Kasapoğlu ailesinin acı günü  

Bulgaristan göçmeni Merhum Nazif Kasapoğlu’nun eşi, Mithat ve Nihat Kasapoğlu ile Sevgül  Kasapoğlu Atlı’nın kayınvalidesi olan Ümmügül Kasapoğlu bir süreden hastanede tedavi  görüyordu.

Ümmügül Kasapoğlu, 14 Haziran 2023 Çarşamba günü öğle namazından Şehit Pilot Salih Seyhan camiinde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Eski Mezarlı’ta bulunan  aile kabristanlığına defnedildi.

Ümmügül Kasapğlu’nun cenazesine ailesi, akrabaları,  CHP Lüleburgaz il Genel Meclis Üyesi  Erdin Kurt, Lüleburgaz Ziraat Odası  Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Çakal,  Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek