Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Temmuz 2023, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1248 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ MASA TENİSİ KAMPI BİRBİRİNDEN GÜZEL MAÇLARLA SONLANDI

Lüleburgaz Belediyesi, Kırklareli Doruk S.K. ve Lüleburgaz Zirve S.K. ev sahipliğinde, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA) tesisinde 25 Haziran 2023 tarihinde başlayan 1. Lüleburgaz Uluslararası Masa Tenisi Gelişim Kampı ve Turnuvası, 1 - 2 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Çiftler müsabakalarının ardından tamamlandı.
LÜLEBURGAZ MASA TENİSİ KAMPI BİRBİRİNDEN GÜZEL MAÇLARLA SONLANDI  

 Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvadaki sonuçlar ise şu şekilde;

- 13 Yaş Altı Ferdi Erkekler

1. Muhammed Haris Özhan

2. Ahmet Çelik

3. Ali Toprak İsmailler

 - 13 Yaş Altı Ferdi Kızlar

1. Zeynep Naz Eker

2. Ece Naz Açıkgöz

3. Irmak Pişkinoğlu

 - 15 Yaş Altı Ferdi Kızlar

1. Viktoriya Mochalkina

2. Darya Fu

3. Darya Gamova

4. Yurana Ibrayeva

 - 19 Yaş Altı Ferdi Kızlar

1. Albina Zhaxylykova

2. Zhannerke Koshkumbayeva

3. Yekaterina Okhmak

4. Aysima Gün

 - 19 Yaş Altı Ferdi Erkekler

1. Amir Torgaibekov

2. Mehmet Koca

3. Evliya Özdemir

- Çift Kızlar

1. Aysima Gün & Darya Gamova

2. Tuana Aksoy & Darya Fu

3. Binnur Yalçınkaya & Albina Zhaxylykova

3. Yurana Ibrayeva & Yekaterina Okhmak

- Çift Erkekler

1. Amir Torgaibekov & Ahmet Çelik

2. Mehmet Koca & Evliya Özdemir

3. Muhammed Haris Özhan & Ali Toprak

 - Karışık Çiftler

1. Amir Torgaibekov & Zeynep Tuana Özcan

2. Evliya Özdemir & Yekaterina Okhmak

3. Ahmet Çelik & Zhannerke Koshkumbayeva

3. Muhammed Haris Özhan & Tuana Aksoy

              

Turnuva Koordinatörü ve Yardımcı Baş Antrenör Soner Polat, 1. Lüleburgaz Uluslararası Masa Tenisi Kampı &-Turnuvası’nın ardından çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada:”Masa Tenisi sporumuz uluslararası bağlamda çok geniş kitlelere hitap eden, Olimpiyat Oyunları’nda yer alan bir spor. Dolayısıyla, Masa Tenisi sporunda gelişim için Uluslararası İşbirliği olmazsa olmaz. Bu tür kamp ve turnuvaların sayısının ve katılımının arttırılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

               Lüleburgaz gibi marka bir kentin Masa Tenisi yoluyla da ülke sınırlarının ötesinde tanınırlığına elimizden geldiğince destek olmaya devam etmek istiyoruz. Bu doğrultuda bizlere desteklerini sunan Lüleburgaz Belediyesi Başkanı Sn. Murat Gerenli’ye, Lüleburgaz Belediyesi Yönetimine, Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Samet Servet beye, tüm Lüleburgaz Bld. çalışanlarına ve Baş Antrenörümüz Aleksey Yefremov’a, Kondisyoner & Fizyoterapistimiz Nevena Kostova’ya, gönüllü olarak kampımıza Medya konusunda destek veren Issam Khawand’a çok teşekkür ediyoruz. Bizlere verilen desteğe, emeklerimizi de katarak birlik ve beraberlikle birbirinden başarılı çalışmalara imza atmayı, bu çalışmaları sürdürmeyi can-ı gönülden istiyoruz.”

               Turnuva Direktörü Samet Polat ise başarıyla tamamlanan etkinlikle ilgili şu sözleri söyledi :“ Dünyaca ünlü 2 deneyimli antrenörü kentimizde ağırlamak, Olimpik bir spor olan Masa Tenisine dair Avrupa standardında bir organizasyona imza atmak çok büyük bir başarıydı. İlkini başarıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmeyi hedefliyoruz.

               Lüleburgaz’ımızın tanıtımına destek vermekten dolayı da son derece gururluyuz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Lüleburgaz Belediyesi Başkanı Sn. Murat Gerenli’ye, Lüleburgaz Belediyesi Yönetimine, Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Samet Servet beye, tüm Lüleburgaz Bld. çalışanlarına ve Baş Antrenörümüz Aleksey Yefremov’a, Kondisyoner & Fizyoterapistimiz Nevena Kostova’ya, gönüllü olarak kampımıza Medya konusunda destek veren Issam Khawand’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek