Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Temmuz 2023, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atıl alan yemyeşil oldu

Lüleburgaz Belediyesi, İstasyon Caddesi PTT Kargo Merkezi önünde daha önceleri atıl bir durumda bulunan araziyi çiçekler ve ağaçların yer aldığı yemyeşil hale kavuşturdu.
Atıl alan yemyeşil oldu  

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde belediyeye ait atıl alanları birer birer yeşil alana dönüştürmeye devam edecek.

Lüleburgaz Belediyesi kent genelindeki atıl alanları birer birer kullanılabilir yeşil alana dönüştürüyor.

Sadece son yılda kentte kullanılabilir yeşil alan miktarını 70 bin metrekare arttıran Lüleburgaz Belediyesi bu doğrultudaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentte, belediyeye ait olan tüm atıl alanları küçük dokunuşlarla hem yeşillendiriyor hem de güzelleştiriyor.

Otluk alandan yeşil alana

Belediye ekipleri bu çerçevede son olarak İstasyon Caddesi PTT Kargo Merkezi önünde yer alan ve önceleri otluk görüntüsüyle kötü görüntü ortaya çıkan alanda dönüşüm gerçekleştirdi.

Ekipler, ziraat mühendisi ve ziraat teknikeri eşliğinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda söz konusu otluk alanı içerisinde ağaç ve güzel renkli çiçeklerin yer aldığı yeşil alana dönüştü.

Ortaya konan çalışma vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek