Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Temmuz 2023, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 813 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çayın tadı kaçtı

Lüleburgaz’da çayın fiyatı kahvehanelerde 5 TL, parklarda ise 7 TL oldu.
Çayın tadı kaçtı  

Lüleburgaz’da en son Şubat ayında gelen zammın ardından kahvehane ve çay ocaklarında çay 5 TL, duble çay 10 TL, oralet çeşitleri 5 TL, Türk kahvesi 15 TL, fincan Nescafe 15 TL, ayran 10 TL, limonata 10 TL, vişne 10 TL oldu.

Çay bahçeleri – parklar ve kafelerde ise fiyatlar şu şekilde; çay 7 TL, duble çay 14 TL, oralet çeşitleri 7 TL, Türk kahvesi 20 TL, fincan Nescafe 25 TL, ayran 15 TL, limonata 20 TL, vişne 20 TL.

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım; “Son zamanlarda ana maddemiz olan çaya, şekere, sosyal güvenlik primleri ve kira artışları esnafımızın belini çok bükmekte olup, üyelerimizden gelen talep doğrultusunda yönetim kurulumuzu toplayarak üyelerimizi nasıl ayakta tutabiliriz diye bir karar aldık. Tüketici olan halkımızı düşünerek kahvelerde yüzde 25, parklarda ise yüzde 40 lık artışa giderek halkımızı üzmeyecek şekilde iyileştirme yaptık. Kahvehanelerimizde 4 lira olan çayımızı 5 lira, parklarda 5 lira olan çayımızı 7 lira olmasını uygun gördük. Bu fiyatların üyelerimize ve Lüleburgaz halkına hayırlı olmasını diler, tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler dilerim” dedi.

Yağız Doruk KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek