Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Temmuz 2023, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Moda ve Giyim Pazarı bugün yeniden kurulacak

Lüleburgaz’da Kurban Bayramı’ndan önce 24 Haziran 2023 Cumartesi günü ilk kez kurulan Lüleburgaz Giyim ve Moda Pazarı bugün de kurulacak.
Lüleburgaz Moda ve Giyim Pazarı bugün yeniden kurulacak  

Pazarın bu hafta Lüleburgaz’da ikinci kez kurulacağını belirten Lüleburgaz Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’da ilk kez 24 Haziran 2023 Cumartesi  günü kurduğumu Lüleburgaz Moda ve Giyim Pazarı’na vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.  Pazarımız 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü yani bugün ikinci kez kurulacak. Bundan sonra da ara vermeden her hafta Cumartesi günleri açılacak. Tüm vatandaşlarımızı ucuz ve kaliteli ürünleri görmek için bu pazara davet ediyoruz     “ dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek