Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Ağustos 2023, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sezonun ilk Ayçiçeği Ahmetbey’e geldi

Bu yıl biçilen ilk ürün Ayçiçeği önceki gün Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey beldesinde bulunan S.S. 911 Sayılı Ahmetbey Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne geldi.
Sezonun ilk Ayçiçeği Ahmetbey’e geldi  

 2023-2024 iş yılı Ayçiçek alım kampanyasına ilk ürünü  S.S. 911 Sayılı Ahmetbey Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne ortağı Serol Asarlı getirdi.

Serol   Asarlı ektiği   8 dönüm ayçiçeğinden 110 kg verim aldı.

Sezonun ilk ürününü getiren  Serol Asarlı’ya Kooperatif Müdürü Gökay Arabacı ve Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Katı, Başkan vekili İbrahim Menderes Yönetim kurulu Üyeleri Kadir Kaplan, Harun Pilak, Halim Özkan ve Selami Kayıkçı tarafından 18 kilogramlık  Trakya Birlik ayçiçeği yağı Biryağ hediye edildi.

S.S. 911 Sayılı Ahmetbey Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’den yapılan açıklamada; “Kooperatif ortağımız Serol Asarlı’nın  getirmiş olduğu ayçiçeği ile, ayçiçek hasat sezonumuz başlamıştır. 2023-2024 ayçiçek hasadının tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diler bol bereketli ve kazançlı bir yıl temenni ederiz.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek