TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 08 Nisan 2013, Pazartesi 17:56 tarihinde eklendi. 4062 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nevşehirli kayıp kız aranıyor

Nevşehirli kayıp kız aranıyor  

Özel bir TV kanalında yayınlanan kadın programında Müge Anlı’dan kayıp kızları için yardım isteyen Nevşehirli ailenin kaybolan kızları Nevşehir ve İstanbul’dan sonra Lüleburgaz’da da aranmaya başlandı.
Nevşehir in Nar kasabasından Hüseyin Germiyen ve eşi TV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile tatlı sert programına katılarak Müge Anlı’dan kızlarının bulunması için yardım istemişlerdi. 1999 doğumlu daha 13 yaşındaki Nezen Germiyen in kayıp olduğunu söyleyen Nevşehirli aile sabah programında yardım istemişlerdi.
Geçtiğimiz günlerde kayıp kızın Lüleburgaz İstasyon Caddesi üzerinde görüldüğü iddiaları üzerine Lüleburgaz Emniyet güçleri de alarma geçti.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek