Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Ağustos 2023, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz 1922 SK Futbol A takımı Murat Ertan'a emanet

Uzun yıllardır çeşitli takımlarda görev almış Murat Ertan, Lüleburgaz 1922 Spor Kulübü ile sözleşme imzalayarak Teknik Direktör görevine başladı.
Lüleburgaz 1922 SK Futbol A takımı Murat Ertan'a emanet  

Ertan Lüleburgaz 1922 Spor Kulübünü seçmesinin sebebinin genç, istekli, hedefleri olan  bir kulübün olmasını belirtti.

Kırklareli 1.Amatör Küme takımlarından Lüleburgaz 1922 ile sözleşme imzalayan Murat Ertan; 2010 yılından bugüne kadar, Kentspor,  Büyükkarıştıranspor, Lüleburgaz Onurspor,  Karamusulspor, Ovacık Gençlikspor,Osmancıkspor,İstasyonspor,B.A.L'mücadele eden Havran Belediyespor, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Futbol takımlarında görev yaptığını, bu takımlardaki yönetim, futbolcu ve çalışanların özverileri ile birçok şampiyonluklar yaşadığını, Lüleburgaz 1922 Futbol takımını tercih etmesinin en büyük nedeninin, genç, istekli, hedefleri olan futbolun içinden gelmiş, yönetim kadrosunun olması ve bölgenin çok önemli futbolcularını kadrosunda bulundurması olarak belirtti.

Şampiyonluk için çok çalışmaları gerektiğinin üzerinde duran Ertan, geçtiğimiz yıl şampiyonlukta emeği geçen yönetime ve teknik kadroya da teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Ertan; Garo Recep abimize, Allahtan rahmet diliyorum. Tüm takımlara sakatlıksız, centilmence bir sezon diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“Hayallerimizi Gerçekleştiriyoruz”

Kulüp başkanı Tunç Berk Kızılcan ; “Hedeflerimiz büyük. Murat Hocamızı futbol oynadığım dönemlerden beri biliyorum. Bir çok kez rakip olduk ve bir çok kez kendisi farkı takımlarla şampiyonluklar yaşayıp güzel başarılara imza attı. Bizlerde yönetim olarak hayallerimize en yakın isim olan Murat Ertan hocamız ile anlaşmaya karar verdik. Kendisi de bizi kırmayıp bu oluşumda görev yapmaktan gurur duyacağını ifade etti.  Çok başarılı, disiplinli hırslı ve takımımıza çok şey katıp bizi başarıya ulaştıracağını biliyoruz. 1922 ailesi olarak hedeflerimize ulaşıp hayallerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek