Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ağustos 2023, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 336 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Lüleburgaz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun  

Kutlama programı 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 09.00’da Lüleburgaz Tören Alanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mehmet Kayhan ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli Atatürk anıtına çelenk sundu.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından saat 09.30’da Kaymakamlık makamında devam etti.

Kaymakam Salih Yüce, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mehmet Kayhan, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar tebrikleri kabul etti.

Ardından kutlama töreni saat 10.00’da Lüleburgaz Tören Alanı’nda devam etti.

Saat 10.00’da devam eden kutlama programı Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Mehmet Kayhan ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli vatandaşların bayramını kutladı.

Programın devamında 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından Topçu Üsteğmen Halil Erdem Akıncı tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirildi.

Ardından Lüleburgaz Anadolu Lisesi öğrencileri ve Lüleburgaz’ın tanınmış isimlerinden Bektaş Yavuz tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Kutlama programının devamında 27 Ağustos 2023 Pazar günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Spor Salonu’nda yapılan Atatürk ve Zafer Kupası Masa Tenisi Müsabakalarında derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

Bayram sevgi seline boğuldu

Lüleburgaz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Tören Alanı’nda resmi geçit töreni gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Tören Alanı’nda toplanan vatandaşlar bayraklar ile resmi geçit töreninde askerlere sevgi gösterilerinde bulundu.

Askeri geçit töreninde şanlı Türk askerinin geçişi sırasında adeta nefesler kesildi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek