Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Eylül 2023, Cuma 08:59 tarihinde eklendi. 271 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi, Aile Buluşması mitingine katıldı

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi İstanbul’da düzenlenen LGBT propagandası ve dayatmasına karşı, büyük aile platformunun düzenlediği büyük aile buluşması mitinginin ikincisine katıldı.
Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi, Aile Buluşması mitingine katıldı  

Büyük Aile Platformu üyesi Sivil Toplum Kuruluşları, LGBT propagandası ve dayatmasına karşı ilki 16 Eylül 2022 tarihinde yapılan büyük aile buluşması 17 Eylül 2023 pazar günü ikinci kez İstanbul Saraçhane Parkı’nda buluşup Beyazıt’a kadar yürüyerek gerçekleştirdi.

 “Büyük Aile Buluşması”nda binlerce kişi “Aile hedefte başını çevirme”, “Sanat dünyasında LGBT propagandasına dur de” yazılı dövizler taşıdı. Yürüyüşte yer alan oyuncu Burak Haktanır, “Toplumdaki duyarlılığı arttırmak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

LGBT propagandasına karşı tepkileri duyurmak amacıyla İstanbul’daki Saraçhane Fatih Anıt Parkı'nda “Büyük Aile Buluşması” düzenlendi. 200'den fazla sivil toplum kuruluşunun bir araya geldiği Büyük Aile Platformu'nca ikincisi düzenlenen buluşma, “Çocuklarımız, Ailemiz, İnsanlık için LGBT Propagandası Yasaklanmalıdır” sloganıyla gerçekleşti. Katılımcılar “Sosyo kültürel teröre dur de”, “Aile sorunun değil, çözümün adresi”, “Aile hedefte başını çevirme”, “Sanat dünyasında LGBT propagandasına dur de” yazılı dövizler taşıdı.

DAYATMAYA KARŞI

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, “Biz çocuklarımız, ailemiz, insanlık için buradayız. Büyük aile buluşmamızın amacı LGBT propagandasının yasaklanması. Çocuklarımızın cinsiyetlerini değiştirmesini, gençlerimizin zihinlerinin bulandırılmasını istemiyoruz” dedi. Her alanda, ulusal kanallarda, dizilerde, tüm yapımlarda LGBT'nin özendirildiğini kaydeden Eryılmaz, “Artık fıtrata ve insanlığa ters olan, aile yapısını bozan bu yapının karşısında durma vaktidir. LGBT dayatmasına son verilmesini, propagandasının da yasaklanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Saraçhane'deki Büyük Aile Buluşması'na sanat dünyasından da destek vardı. LGBT dayatmasına mutlaka tepki verilmesi gerektiğini vurgulayan sanatçılar, “Bu propagandayı bu millete dayatanlar, tepki olup olmadığını test ediyor. Tepki görmedikçe propagandalarını daha da arttırıyor. Toplumdaki duyarlılığı arttırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Biz propaganda ve dayatmaya karşıyız. Şahıslarla işimiz yok. Bizim onların arkasındaki küresel güçlerle derdimiz var. Nesillerimizi LGBT dayatmasına teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandılar.

LGBT dayatmasına “Dur” diyen aileler, konuşmaların ardından Saraçhane’den Beyazıt’a yürüdü. Programa katılanlar da ailenin korunması için burada olduklarını söyledi.“Gençlerimiz sahipsiz değil. Onlar çocuklarımızı elimizden almak için dört koldan saldırırken, biz de onlarla mücadele edeceğiz. Bizleri uyuyor sanmasınlar, her daim diriyiz. Evlatlarımızı ve nesillerimizi korumak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Aile kurumunu yaşatmak hepimizin boynumuzun borcu” dedi.

Büyük Aile buluşmasının organizasyon paydaşlarından olan Ensar Vakfı programa kalabalık bir iştirakte bulundu.

Ensar Vakfı Lüleburgaz şube başkanı Eyyup Sabri Erdem gazetemize yaptığı açıklamada; “LGBT ve diğer türevleri dünyadaki aile yapısını toplumumuzu ve aile yapımızı bozmak için ortaya çıkarılmış büyük bir uluslararası oyundur.

İnsanoğlunun sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürebilmesi Allah’ın yaratmış olduğu düzene ve fıtrat(yaratılış) kanunlarına uymasına, dünyanın kendi içindeki işleyişiyle ahenkli ve dengeli bir biçimde hareket etmesine bağlıdır. İnsanoğlunun yaradılışından gelen kendi cinsiyet özelliklerine aykırı her hareketi, cinsiyet sınırlarını aşındıran her hareketi her yönüyle kendi fıtratına,tabiatına,yaratılışına savaş açması gibidir. Şunu unutmamak gerekir ki Allah’ın yarattığı fıtratla zıtlaşan,ters düşen, fıtratla savaşan bir insanın galibiyet kazanması kesinlikle mümkün değildir. Kısa vadede bunun insana kazandıracağı geçici hazlar, zevkler olsa bile, uzun vadede Allah yarattığı bu mükemmel düzende ki fıtrat kanunları isyan eden ve fıtrata ters bir hayat tercih eden insanoğlundan mutlaka intikamını alacak ve ahiret hayatında cezasını verecektir.

İşte bu sebepledir ki Kur’an-ı  Kerim fıtrat kanunlarına dikkat çekerek, mutlak surette bunlara uygun hareket edilmesini emreder. (Rûm sûresi 30) Şeytanın en büyük oyunlarından birinin insanoğluna yaratılışı (fıtrat ve tabiatı) değiştirtmek olduğunu haber verir. (Nisa suresi 119) Allah, kadın ve erkeği kendilerine has bir mahiyet ve tabiatta yarattığı için Efendimiz (Aleyhisselam) bu tabiatın dışına çıkılmasını yasaklar. Kadınlara benzeyen erkeklerle, erkeklere benzeyen kadınlara Allah’ın lanet ettiğini haber verir. (Buhârî) Hatta bu lânetin kadın elbisesi giyen erkeklerle, erkek elbisesi giyen kadınları da kapsayacağı ikazını yapar.(Ahmed b. Hanbel, el-Müsned)

Toplumumuzu ve aile yapımızı bozacak LGBT ve her türlü projenin karşısındayız ve karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek