Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ekim 2023, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1539 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serhat Kocaman vefat etti

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası çalışanlarından Serhat Kocaman (56) hayatını kaybetti.
Serhat Kocaman vefat etti  

Emekli öğretmen Yılmaz Kocaman’ın  oğlu, Özlem Kocaman’ın  eşi, Cansu Dülger’in babası olan Serhat Kocaman, geçirdiği kalp krizi sonrası önceki gün kaybetti.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fikri Şentürk’ün de sayısı olan Serhat Kocaman,  6 Ekim 2023 Cuma günü Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Serhat Kocaman’ın cenazesine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer,  Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Macit Yenice, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri,  Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Koray Güven,  İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ethem Oruç ile birlikte oda başkanları, muhtarlar ve Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek