Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Ekim 2023, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 306 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CUMHURİYET COŞKUSU LÜLEBURGAZ’A SIĞMADI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü nedeniyle Lüleburgaz’da gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’de Lüleburgaz Tören Alanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlenmişti.
CUMHURİYET COŞKUSU LÜLEBURGAZ’A SIĞMADI  

Çelenk sunma töreninin ardından 28 Ekim 2023 Cumartesi gününün akşamı ise Lüleburgaz Kongre Meydanı’ndan başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin organize ettiği Cumhuriyet Yürüyüşünün ardından Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nden (LYSA) Doğukan Manço’nun Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırladığı performans izleyicilerle buluştu.

29 Ekim 2023 Pazar günü ise kutlamalar 09.00-09.15 saatleri arasında Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin makamında gerçekleştirilen tebrigat ile başladı.

Saat 10.00’da Lüleburgaz Tören alanında gerçekleştirilen tören geçişi sonrası Cumhuriyetin 100. Yılına özel kutlamalar Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda devam etti.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 14.30’a kadar süren kutlamalar sonunda akşam ise Cumhuriyet Coşkusu Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda devam etti.

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği konserde Ziynet Sali alanı dolduran yaklaşık 20 bin kişiye  sevilen şarkılarını söylerken Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de yaptığı konuşma ile Cumhuriyetin 100 . yıl coşkusunu daha da yukarıya taşıdı.

29 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenen törene CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan,  Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın Torun, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Lüleburgaz  Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Gökhan Kaya Atay,  Kemal Pektaşi Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem,  İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç,  LÜDAK Başkanı Mustafa Kalecik ve LÜDAK Üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, İYİ Parti Yönetim Kurulu ile STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek