Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 09 Kasım 2023, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akım Koleji’nden Yabancı Dil Kurs Merkezi

Kurulduğu günden beri eğitim alanında Lüleburgaz’a yeni bir soluk getiren Lüleburgaz Akım Koleji, bünyesine Yabancı Dil Kurs Merkezi’ni de ekledi.
Akım Koleji’nden Yabancı Dil Kurs Merkezi  

Akım Koleji Yabancı Dil Kurs Merkezi’nin açılışı Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü olan 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12.00’de gerçekleşti.

Açılışa Kırklareli Valisi Birol Ekici, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Özman Ünal, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fahri Cömert ve Başkan Vekili Şevket Muntaş ile Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri  katıldı.

Okulun Kurucu Müdürü Coşku Kabil ve ve Okul Ortakları  Kırklareli Valisi  Birol Ekici ve davetliler kapıda İngilizce olarak karşıladı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici de İngilizce konuştu.

Açılışta bir konuşma yapan Okulun Kurucu Müdürü Coşkun Kabil, “Akım Koleji olarak açtığımız Yabancı Dil Kurs Merkezimizde 3 yaş itibariyle çocuklara ve yetişkin gruplara İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Bulgarca dil eğitimi verilecek. Bunun yanında İş İngilizcesi, Turizm İngilizcesi gibi özel eğitimlerde verilecek” dedi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici de yaptığı konuşmada; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşını kazandığımızda ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğumuzda önce eğitime önem verildi. Eğitim çok önemlidir. Kırklareli genelinde ve Lüleburgaz’da önemli eğitim yatırımlarımız var. Sizleri bu güzel yatırım ve çalışmanızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin konuşmasının ardından Kurdele Kesimi ile birlikte açılış yapıldı.

Ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici ve davetliler okulu gezdikten sonra öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi ve program sona erdi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek