Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Nisan 2013, Pazartesi 15:47 tarihinde eklendi. 1362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tekir’DAĞ’ gibi mağlubiyet

Lüleburgazspor deplasmanda karşılaştığı Tekirdağspor’a 3-0 mağlup oldu.
Tekir’DAĞ’ gibi mağlubiyet  

Tekirdağ’da oynanan karşılaşmada ilk yarısında kalesinde gördüğü gollerle 3 puandan olan yeşil-kırmızılı takım kendini zora soktu. Ev sahibi takım Tekirdağspor ise 7’inci ve 15’inci dakikalarda Birol’un ve 42’nci dakikada Mehmet’in attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Tuzlaspor şampiyon oldu

Lüleburgazspor’un mücadele ettiği 11.Grup’ta Tuzlaspor evinde İncirlispor’u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta İstanbul temsilcisi Tuzlaspor, ligin son haftasını İzmit Çenesuyu’nun ligden çekilmesinden dolayı bay geçeceğinden bitime bir hafta kala şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Oynadığı 25 maçta 16 galibiyet 6 beraberlik ve 3 yenilgi alan Spor Toto 3.Lig’in yeni ekibi rakip filelere 48 gol atarken kalesinde 17 gol gördü.

Kırklareli Sanayispor düştü

Bölgesel Amatör Lig’de Kırklareli takımlarından Sanayispor, ligin başından bu yana gösterdiği kötü performans neticesinde Bölgesel Amatör Lig’den, Kırklareli Süper Amatör Ligi’ne düştü. Ligde oynadığı 25 karşılaşmada sadece 3 galibiyet alabilen kırmızı-beyazlı takım, 4 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Rakip kalelere 21 gol atma başarısı gösterenSanayispor kalesinde tam 66 gol gördü. 

Kırklareli Bölgesi’nden 2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımı ise Kırklareli Süper Amatör Şampiyonu Büyükkarıştıranspor ile ligi alt sırada bitiren Kırklarei takımın mücadelesi belirleyecek.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek