TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 17 Nisan 2013, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 910 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kanser hastası genç kıza valilik sahip çıktı

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan ilaç için yardım isteyen üniversite öğrencisi Dilek Özçelik’e, Valilik sahip çıktı ve bugün hastaneye yatışı yapıldı.
Kanser hastası genç kıza valilik sahip çıktı  

İHA - Edirne Valisi Hasan Duruer, kanser hastası üniversite öğrencisi Dilek Özçelik’in tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Vali Duruer, üniversite öğrencisi ve kanser hastası Dilek Özçelik’i makamında kabulü sırasında yaptığı açıklamada, “Dünkü hadiseyi biliyorsunuz. Biz sayın bakanla birlikte belediyeden çıktığımız da hanım kızımız acele bir şekilde geldi bir şeyler anlattı. Sayın bakanımızı yanlış anladığı kanaatindeyim. Çünkü hadiseye üzüldüğünü ifade etti. Biz devlet olarak kimsesizlerin kimsesi çaresizlerin çaresiyiz. Her konuda hastamıza ve sıkıntısı olana yardım ediyoruz. Bunu da son 10 yılda görüyorsunuz. Akşam televizyonlarda izlemişsinizdir, Somali’de yaralanan 3 kişiye yardım edildi. Bundan 10 yıl önce en çok çektiğimiz sıkıntılardan bir tanesi ilaç paralarının ödenmesi konusunda idi. Tabi son 10 yılda sağlıkta ciddi gelişmeler oldu. Biz devlet olarak Dilek ve Dilek gibi olanların her zaman yanındayız. Hastalığının tedavisi konusunda her türlü yardımcı olup destek vereceğiz”  dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek