Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Aralık 2023, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 1110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bağımsız Türkiye Partisi'nden Emin Halebak'a Sürpriz Adaylık Teklifi

BTP, Lüleburgaz'ın Eski Belediye Başkanı Emin Halebak'ı Yeniden Siyaset Sahnesine davet ediyor
Bağımsız Türkiye Partisi'nden Emin Halebak'a Sürpriz Adaylık Teklifi  

Lüleburgaz’ın tanınmış yüzlerinden ve eski belediye başkanlarından Emin Halebak, politik sahnede yeniden boy göstermeye hazırlanıyor.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, Halebak’a parti adına direkt adaylık teklifi götürdü. Bu hamle, Lüleburgaz’ın siyasi kulislerinde büyük bir yankı uyandırdı.

Bilindiği gibi Emin Halebak, 1999’dan 2018’e kadar Lüleburgaz’da belediye başkanlığı yaparak, kent tarihinde önemli bir iz bırakmıştı.

 Demokratik Sol Parti (DSP)’de  ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gibi büyük partilerin çatısı altında görev alan Halebak, BTP’nin teklifine karşı memnuniyetini ifade etti ve teklifi değerlendireceğini belirtti.

Bu gelişme, Halebak’ın siyasi kariyerinde yeni bir dönemin habercisi olarak değerlendiriliyor. Lüleburgaz halkı, deneyimli siyasetçinin bu teklife nasıl bir yanıt vereceğini ve yerel siyasete nasıl bir etki yaratacağını merakla bekliyor. Öte yandan BTP, Halebak'a ilk adaylık teklif eden siyasi parti oldu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek