Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Aralık 2023, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 283 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’da Eğitim Danışmanlığı eğitimi verildi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nda (LTSO) 30 Kasım -1 Aralık 2023 tarihleri arasında 7 personele Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı Eğitimi verildi.
LTSO’da Eğitim Danışmanlığı eğitimi verildi.  

LTSO’dan yapılan açıklamada; “Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında, Odamız tarafından hazırlanan “ Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi ” 30 Kasım- 1 Aralık 2023 tarihlerinde Denetmen N. Hikmet CANKO ve Arsev AKÜN tarafından; Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Şamil BEŞER ve Şevket MUNTAŞ; Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet GÜL ile Ahmet DERVİŞOĞLU, Meclis Üyemiz Metin BOZKURT, Trakya ABİGEM Direktörü Sinem VARAN’ın katılımlarıyla hizmet kalitesini geliştirmek ve artırmaya yönelik olarak 7 personelimize Stratejik Plan hazırlama eğitim ve danışmanlığı verildi.” Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek