Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 05 Aralık 2023, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 375 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oktay Benli, CHP’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Lüleburgazlıların yakından tanıdığı isim olan Gurme Et Lokantası’nın sahibi Oktay Benli, CHP’den Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
Oktay Benli, CHP’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu  

Oktay Benli, müracaat dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can’a teslim etti.

Oktay Benli gazetemize yaptığı açıklamada; “1975 Kırklareli KARINCAK Köyü Doğumluyum. İlkokulu Karıncak Köyü İLKÖĞRETİM Okulunda Orta Okulu KIRKLARELİ Merkez Orta Okulu ve Liseyi LÜLEBURGAZ Ticaret Meslek Lisesinde okudum.   Yüksek Öğrenimimi SÜLEYMAN DEMİREL Üniversitesi Muhasebe Bölümünden Mezun Olarak Tamamladım.  Evli ve Bir Çocuk Babasıyım. 1993 Yılından Beri Karıncak Köyünde Tarım ve Hayvancılık Aynı zamanda 2003 Yılından Beri Lüleburgaz’da Ticaret Yapmaktayım.

2001 Yılında Cumhuriyet Halk Partisinin Üyesi Olup 22 senedir Siyasetin İçerisinde görev aldım.  2024 Yerel Seçimlerinde Bu Güne Kadar Üyesi Olduğum Cumhuriyet Halk Partisinden İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI Olarak Başvurumu Yapmış Bulunmaktayım. Bugüne kadar hem ticari hayatımda hem de siyasi hayatımda hiçbir zaman -ben- dememeye çalıştım. Çünkü başarının sırrı -biz- olabilmekten geçer. Birlik ve bütünlüğün sağlandığı her platformda partim, ilçem, il’im ve ülkem için hizmet etmeye hazırım.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek