Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Aralık 2023, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 920 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ev Tadında Ev Yemekleri yeni yerinde açıldı

Lüleburgaz’da Uzun yıllar Mercan Pasajı’nda yaptığı ev yemekleri ile Lüleburgazlıların damağında tat bırakan Gül Pelvan’ın sahibi olduğu Ev Tadında Ev Yemekleri , pasajın yıkılma kararının ardından taşındığı yeni yerinde kapılarını müşterilerine açtı.
Ev Tadında Ev Yemekleri yeni yerinde açıldı  

Bir süre önce Mercan Pasajı’ndaki dükkanını kapatan Gül Pelvan, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni yerinde  bir açılıştörnei  gerçekleştirdi.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce,  Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lokantacılar Odası ve Köfteciler Odası Başkanı Nihat Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, eski belediye başkanı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz  Belediye başkan aday adayı Özgür Kaya, Sibel Pişkin, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı ve yıkılma kararı alınan Mercan Pasajı’nın en eski esnafı Hakan Dedeoğlu, Hilmi Hersek ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta kurdele kesilmesi ile “Ev Tadında Ev Yemekleri” yeni yerinde açıldı.

Kocasinan Mahallesi İnönü Caddesi Altınbaş Pasajı girişinde Lüleburgaz  Ticaret ve  Sanayi Odası karşısında açılan dükkanda birbirinden lezzetli el emeği ev yemekleri bulunurken, dükkan sahibi Gül Pelvan, açılış için kendi elleri ile yaptığı ikramları yine kendi elleri ile servis ederek katılımcılar tarafından beğeni topladı.

Eski iş yerindeki komşularının da yalnız bırakmadığı Pelvan, açılış sonrası yaptığı açıklamada, katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletirken, kaldıkları yerden en iyisini Lüleburgazlılara sunmak için yeni yerlerinde hizmete devam edeceklerini belirtti.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce de açılışa eşi ile birlikte katılırken, yeni iş yerlerinin Pelvan ailesine hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Murat Gerenli de “Lüleburgaz’a lezzet katmaya aynen devam edin. Yıllardır sunduğunuz lezzetleri burada da devamını diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek