Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 18 Aralık 2023, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 342 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TURGUTBEY İLKOKULU TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU...

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu ve Yeni Mahalle Sorumluluğu olarak Turgutbey İlkokulu Anasınıfi Minik ve Yavru TEMA öğrencilerine yaprak çarkı, gözlem kutusu ve "Bir Orman" kitabi ile "Yeryüzü Örtüsü Toprak", "Arkadaşım Meşe Ağacı" , " Ekosistemde Neler Oluyor" posteri hediye edilip ,"Toprak" ve "Biyolojikçeşitlilik" sunumu yapıldı.
TURGUTBEY İLKOKULU TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDU...  

Öğrenciler okul bahçesinde yaprak çarkları ile ağaçları, gözlem kutuları ile böcekleri inceledi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu yaparak yaşayarak öğrenme ile ekolojik okur yazar öğrenciler yetiştirmek için doğa eğitimleri vermeye devam ediyor.

Okulun tüm öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü, doğa kahramanı olarak TEMA Ekolojik okullar arasına giren Turgutbey İlkokuluna teşekkür edildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek