Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Ocak 2024, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 349 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’de koordinasyon toplantısı yapıldı

İYİ Parti Edirne Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanlığı 1. Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Akalın beraberindeki 1. Bölge koordinatör yardımcısı Salih Tunç Aytok’la birlikte Kırklareli’nde ziyaretlere başladı.
İYİ Parti’de koordinasyon toplantısı yapıldı Seçim koordinasyon toplantısı için dün Lüleburgaz’a gelen Mehmet Akalın partinin İl Başkanı Volkan Akman, ilçe yönetim kademesi, aday adayları ve Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Ahmet Etem Oruç ile bir araya gelerek seçim hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantı başlangıcında Akalın “Normalde genel merkez anlatır anlatır gider, bu öyle olmayacak. Sizler anlatacaksınız bizler dinleyeceğiz, sizleri dinlemek için geldik. Genel merkeze söylemek istediğiniz şeyleri, yerelde yaşadığınız sorunları veya genel olarak bizlere sormak istediğiniz soruları alacağız” diyerek tüm yönetim kademesi ile tanışılmasının ardından yerel seçim sürecine yönelik görüş ve önerileri dinledi.

Tanışma ardından söz alan Ahmet Etem Oruç salondakilerin inançlı ve güven içeren söylemleri karşısında mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı.

Prof. Dr. Mehmet Akalın katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Barış Can KORKMAZ


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek