Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Ocak 2024, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 576 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmet Kantarcı, Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Lüleburgazlılar’ın yakından tanıdığı bir isim olan Ahmet Kantarcı, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
Ahmet Kantarcı, Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu  

Lüleburgaz’a uzun yıllar iş yaşamına bulunduğunu ve Lüleburgaz’a hizmet vermek için AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu belirten Ahmet Kantarcı yaptığı açıklamada “Hizmet etmek için adayım” dedi.

Ahmet Kantarcı kimdir?

Ahmet Kantarcı 1960 Lüleburgaz doğumlu olup ilk, orta, lise tahsilini ilçemizde bitirip Ankara Eğitim Enstitüsünü bitirip iş hayatına atıldı.

İş hayatında dernek, oda, kooperatif ve ticaret borsası yöneticiliği, temsilciliği ve şirketlerde bulundu.

Oğulları ile birlikte nakliye, lojistik, rektörü ve çiftçilik mesleğiyle uğraşmaktadır. Eski milletvekili Cemal Özbilenle çalışarak Anavatan Partisi Yönetim kurulu üyeliği ve Doğru  Yol Partisi yönetim kurulu üyeliği eski milletvekili, belediye başkanı Ahmet Sezal Özbek’le çalışarak belediye meclis üyeliğinde bulunmuş ve Ak Parti önceki başkanı Hayrettin Gümüşle ve milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile şimdi de ilçe başkanı Abdussamed Kayalı ile yönetim kurulu üyeliğinde bulunan milli ve manevi değerlere sahip tecrübeli kişidir.

İl Genel Meclisi üyeliğine aday adayı olmuş bütçeden yatırımların ve hizmetlerin gerçekleşmesi çalışmalarının da takipçisi olacağını ifade etmiştir. Halkımızdan destek beklediğini belirtmiştir.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek