NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 05 Şubat 2024, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 3570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cihan Erdem’den II. Dönem Mesajı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci dönemi nedeniyle bir mesajı yayınladı.
Cihan Erdem’den  II. Dönem Mesajı  

Cihan Erdem’in mesajı söyle; “5 Şubat Pazartesi günü itibariyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönemine 24.288 öğrencimiz, 1.860 öğretmenimiz ve 144 idarecimiz ile başlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz 15 günlük aranın ardından okullarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyorlar.

Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmek için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bilgi ve donanım sahibi olması gerektiğinin bilinciyle eğitim ve öğretim adına yaptığımız yatırımlara özen göstermeye, kaliteyi daha da artırmaya devam ediyoruz.

Lüleburgaz’ın dört bir yanında eğitim gören her bir çocuğumuzun aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere seferberliğimizi sürdürecek; sosyal, kültürel, sanatsal, akademik ve temel ihtiyaçlar konusunda sunduğumuz destekleri bir adım daha öteye götürmek için hiç durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminin öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor; eğitim kenti Lüleburgaz için sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ediyorum.”

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek