Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Şubat 2024, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Araştırmacı-Tarihçi Ali Arslan’dan KTSO’ya “TRAKYA’DA MİLLİ MÜCADELE” kitabı

Türkiye genelinde yaptığı araştırmaları ile Cumhuriyet tarihini yeninden şekillendiren Ve Lüleburgaz Kongresi’nin tarih kitaplarından yer almasını sağlayan Lüeburgazlı Araştırmacı-Tarihçi Ali Arslan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KTSO) “TRAKYA’DA MİLLİ MÜCADELE” kitabını hediye etti.
Araştırmacı-Tarihçi Ali Arslan’dan KTSO’ya “TRAKYA’DA MİLLİ MÜCADELE” kitabı  

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden, Kırklarelili Araştırmacı-Tarihçi Ali Arslan “TRAKYA’DA MİLLİ MÜCADELE” isimli kitabını takdim etti.

KTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, odanın kuruluş tarihinin 1883 olarak güncellenmesi çalışmalarında da büyük emeği geçen Kırklarelili Araştırmacı-Tarihçi Ali Arslan’a yeni kitabını yayınlamasından ve kendisine takdim etmesinden dolayı teşekkür etti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek