Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Şubat 2024, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“BELEDİYE HİZMETLERİ TEK BİNADA TOPLANACAK”

Cumhur İttifakı Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’da acilen çözülmesi gereken belediye hizmet binası sorunu var. Belediye hizmetleri beşe bölünmüş durumda vatandaşlar nereye gideceğini bilemiyor” dedi.
“BELEDİYE HİZMETLERİ TEK BİNADA TOPLANACAK”  

Göreve geldiği taktirde ilk el atacağı sorunun belediye hizmetlerini tek binada toplamak olduğunu  belirten Cumhur İttifakı Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir  Altan;” Lüleburgaz’da bugün  vatandaşlarımız belediyeden alacakları hizmet için belediye binası ararken bir gününü geçiriyor. Ama işini çözemiyor. Bu nedenle göreve geldiğimizde Lüleburgaz’da el atacağımız en öncelikli sorun halkımızın kolayca ulaşabileceği bir noktaya belediye binasını hemen yapıp belediye hizmetlerini tek binada toplamak olacaktır.  Lüleburgaz az daha sabretsin. Bu eziyetten kurtulacak” diyerek açıklamasını tamamladı.

Haber  Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek