Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Şubat 2024, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 554 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elçin Kasap, İstiklal Mahallesi’nde muhtar adayı oldu

Lüleburgaz İstiklal Mahallesi’nde yaşayan Elçin Kasap İstiklal Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Elçin Kasap, İstiklal Mahallesi’nde muhtar adayı oldu  

Gazetemize gelerek açıklamada bulunan Elçin Kasap neden aday olduğunu ve yapacağı çalımalar hakkında bilgi verdi. 

Lüleburgaz İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı olan Elçin Kasap yaptığı açıklamada şunları söyledi; “32 yaşında Lüleburgaz doğumluyum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Mahallemizde esnaflık yapmaktayım.  Mahallemizi tanıyoruz, mahalle halkımızı tanıyoruz,  ihtiyaçların eksikliklerini biliyoruz. Din, dil, ırk, siyasi görüş ayrımı yapmaksızın yerel ve kamu idari birimleri iletişimimizi en üst seviyede tutarak mahallemiz ve mahalle halkımız için en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla bu göreve aday olduk . Bu mukaddes göreve ben ve çalışma arkadaşlarım ile birlikte mahalle halkımızın düşünce ve fikirlerini ön planda tutarak mahallemize ve mahalle halkımıza en iyisi diyerek çalışacağız. Ben ve ekibim mahallemize hizmet için heyecanlıyız, hazırız desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

Yapacağı çalışmalar hakkında da  bilgiler veren Lüleburgaz İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Elçin Kasap; “Göreve geldiğimizde; -Yaşlılarımıza evde bakım hizmeti, Çocuklarımıza etkinlik alanları, Öğrencilerimize burs imkanı, -ihtiyaç sahiplerine yardım, -mahallemizde yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek yardımlarımızdan faydalandıracağız. Resmi işlemlerinizde halkımıza yardımcı olacağız. sokakta yaşayan hayvanlar için mama desteği sağlayacağız. Çöp konteynırlarını fazlalaştıracağız. Evinde yazıcı imkanı olmayan öğrencilerimize, dersleri için gerekli olan çıktı ve fotokopi ihtiyaçlarını muhtarlığımız tarafından ücretsiz karşılayacağız. Resmi kurumlar ile birlikte uyum içinde çalışacağız.” Diyerek açıklamasını tamamladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek