Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Şubat 2024, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 931 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığında yapılan basın açıklamasında Kırklareli ve Lüleburgaz İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklayan İl Başkanı Mustafa Abdurrezzak ''Milli Görüş Belediyeciliğinde ''İsraf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz” dedi.
Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan adaylarını tanıttı  

Abdurrezzak yaptığı açıklamada, Yarım asır süredir Milli Görüş ve Saadet Partisi Kurucu liderimiz merhum Erbakan Hocamız altını parantez ile çiziyorum en son Genel Başkanımız olarak vefat etmişti ve bize bu partiyi emanet ederken Milli Görüşün olduğu tek parti Saadet Partisidir. Yarın öbür gün bir başka parti milli görüş biziz derse o ancak takkiye yapar. Milli görüş Belediyeciliği önce ahlak, maneviyat, yaşam tarzına müdahale etmeden yaşanabilir şehirler sunabilmek için canla başla mücadele edilmiş şu an mevcut iktidar aradığı 94 ruhunu yaşatamamıştır.94 yılında ne yapılmıştır bir gecede şehir tertemiz olmuş bu daha önce sadece Saadet partisinde vardı” dedi.

Abdurrezzak açıklamasında, “Kırklareli'nde de Milli Görüşü temsil eder ve Milli Görüş Belediyeciliği yapmak üzere adayımız Mehmet Metin Dursun olarak belirlenmiştir. Kendisine ve Kırklareli’mize hayırlı olsun. Lüleburgaz ilçesi adayımız ise Ahmet Bilgin kardeşimizi belirledik. Her iki adayımızda Milli Görüşü temsil edecek bilgi ve donanıma sahip olup başarılı hizmetler vereceklerine inanıyoruz” dedi.
İl Başkanı Abdurrezzak “açıklamasında diğer ilçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızı da en kısa süre içerisinde açıklayacağız “diyerek sözlerini tamamladı.

Sedat EVREN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek