Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 23 Şubat 2024, Cuma 09:04 tarihinde eklendi. 1822 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKIM KOLEJİ’NDEN EĞİTİME DEV YATIRIM

Akım Koleji, bölgemizin tüm öğrencilerine ve velilerine açık olan Üniversite Tanıtım Fuarı’na 21 Şubat 2024 Çarşamba Günü ikinci kez ev sahipliği yaptı.
AKIM KOLEJİ’NDEN EĞİTİME DEV YATIRIM  

Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Şube Müdürleri. Mustafa Taştekin ve Sibel Doğan’ın yaptığı Üniversite Tanıtım Fuarı’na tüm ilçelerden binlerce öğrenci katılarak üniversite temsilcileri ile bir araya geldi.

Eğitimde marka değeri yüksek 26 üniversite ve 7 yayınevinin katıldığı fuarda Bonus Hoca olarak tanınan Süleyman Beledioğlu “Beyin Temelli Öğrenme” başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Akım Koleji Kurucu Genel Müdürü Coşkun Kabil, üniversite tanıtım fuarının artık gelenekselleştiğini ve her yıl düzenli olarak Akım Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini belirti.

Eğitimde değer üretmenin birincil öncelikleri olduğunu söyleyen Kabil, gönlümüz ve eğitim kazanımlarımız bölgemizin tüm gençlerine açıktır diyerek eğitimde başarının kollektif sorumluluk bilinciyle mümkün olacağını belirtti.

Doğru kariyer planlamasının, etkili ve sistemli rehberlik çalışmaları ile mümkün olduğuna vurgu yapan Kabil, bölgemize farklı konseptlerde eğitim hizmetleri sunmaya devam edeceklerini, tüm öğrencilere YKS’de başarılar dilediğini belirtti.

Yaren SEZEN

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek