NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 26 Şubat 2024, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 3214 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA, Genç Değişim Anadolu Lisesi İklim Değişikliği sunumu yaptı

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu Özel Genç Değişim Anadolu Lisesi'nde İklim Değişikliği Farkındalık sunumu yaptı.
TEMA, Genç Değişim Anadolu Lisesi İklim Değişikliği sunumu yaptı  

Sunumla ilgili olarak açıklamada bulunan TEMA Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, "TEMA Vakfı, çocukların iklim değişikliğinin nedenlerini, sonuçlarını, etkilerini öğrenmeleri ve iklimdeki değişikliklerin diğer sistemleri nasıl etkilediği konusunda farkındalık geliştirmeleri amacıyla geliştirdiği İklim TEMA Eğitim Portalı’nı (iklimtema.org), 2022 yılının mayıs ayında tüm öğretmenlerin kullanımına açmıştı.

Çocukların,gençlerin sadece iklim değişikliği değil; kuraklık, biyolojik çeşitlik kaybı, atıkların yarattığı kirlilik gibi farklı ekolojik krizlere karşı da farkındalık kazanmalarını hedefleyen portalda, dünyadan ve Türkiye’den iklim değişikliği ve doğa eğitimi konusunda uzman isimlerin görüşlerine yer veriliyor. Bu görüşlerin öğretmenlere “çocukların doğa ile ilişkisi, doğa eğitimi, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik” gibi konularda rehberlik etmesi amaçlanıyor.

Bizler de okullarda İklim Elçilerimizin çoğalması için İklim Değişikliği Farkındalık sunumu gerçekleştiriyoruz." dedi. 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek