Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 05 Mart 2024, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1558 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici’den deprem haftası mesajı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 1-4 Mart Deprem Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Ekici’den deprem haftası mesajı  

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin Deprem Haftası mesajı şöyle; “Toplumumuzda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla, ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri, “Deprem Haftası” olarak anılmaktadır.

Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu deprem gerçeği sebebiyle depreme her an hazır bulunmak, eğitimler ve etkinliklerle halkımızın bilinçlenmesi, deprem olduğunda da toplum olarak bilinçli bir şekilde ve dayanışma içinde hareket edilmesi son derece önemlidir.

Başta deprem olmak üzere diğer afetlere karşı hazırlıklı olmak, toplumun bilinç düzeyini yüksek tutmak, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum ve tüm bireylerin en önemli görevlerindendir.

Deprem Haftası vesilesiyle, geçtiğimiz sene Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Deprem Haftası etkinliklerinin, ilimizde ve ülkemizde deprem bilincinin artmasına vesile olması temennisiyle, tüm vatandaşlarımıza afetlerden uzak, sağlıklı yıllar diliyorum.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek