Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Mart 2024, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 284 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAYATIN İÇİNDEN GÜÇLÜ KADINLAR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programını, ‘Hayatın İçinden Güçlü Kadınlar’ temasıyla, okulun konferans salonunda gerçekleştiren Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji, Kırklareli’nde 11 güçlü kadına plaket verdi.
HAYATIN İÇİNDEN GÜÇLÜ KADINLAR BAHÇEŞEHİR  KOLEJİ’NDE  

Okul Aile Birliğinin organize ettiği program, okul velileri ve öğretmenlerinden oluşan kadınların ‘Güçlü Kadınlardan Güçlü Şarkılar’ konseriyle renklendi.

Programla ilgili olarak Lüleburgaz Bahçehir Koleji’nden yapılan açıklamada; “Türkiye’deki 81 ilimizden sadece 2’sinde görev yapan kadın milli eğitim müdürlerinden biri olan Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hilal Liliyar Özefsun, Bahçeşehir Koleji Trakya Bölge Koordinatörü Sayın Sevtap Engin, Lüleburgaz’ın kadın savcılardan Simge Çalışkan, ilçemizin kadın komiser yardımcılarından  Sema Yörük, Türk Kadınlar Birliği Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Seval Çalışır, Cumhuriyet Kadınları Korosu Kurucusu Şükran Akdeniz, Mor Pati Derneği kurucusu Meral İmaL, Lüleburgaz’ın sahip çıktığı SMA hastası bebeğimiz İdil Ayşe’nin annesi Zeynep adakan, Lüleburgazı’mıza taşınan depremzede anne Birgül Doğan, şehit öğretmen Uğur Gören’in annesi Nadiye Gören ve girişimci iş kadını Yasemin İlhan’ın plaket aldığı programımız büyük ilgi gördü. Programa Kırklareli Milletvekili Sayın Fahri Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cihan Erdem, şube müdürleri ve çok sayıda misafir katılım sağladı.” Denildi.

 Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek