Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Mart 2024, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 388 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Mahir Altan’dan kurum ve STK’lara ziyaret

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Murat Mahir Altan’dan kurum ve STK’lara ziyaret  

Murat Mahir Altan, önceki gün seçim çalışmaları kapsamında Lüleburgaz’da buluna kurum, hastane ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan önceki gün Lüleburgaz ilçe Jandarma Komutanlığı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO),  BULGÖÇ, BALGÖÇ, ve Balkan Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Murat Mahir Altan’a sırası ile eşi Gülşen Altan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları eşlik etti.

Ziyaret sırasında projelerini anlatan AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan; “Mevcut belediye yönetiminin ihmallerinden dolayı her yıl çok sayıda vatandaşımızın can verdiği, çevre yolunun yapılması için tüm bürokratik engelleri kaldıracağız. Ulaştırma Bakanımız Sn. Abdülkadir URALOĞLU’nun ilçemiz ziyaretinde 2024 yılı için çevre yolu ihalesi sözünü aldık. ÇEVRE YOLUNU YAPIYORUZ!  1980’li yıllardan sonra ilçemizde alt yapı ile ilgili sorunlar her geçen yıl büyüyerek artmıştır. Yeni yerleşim alanları dahil şehrimizin tüm ALT YAPISINI tamamen yeniden yapacağız. Mevcut Belediye yönetiminin yanlış uygulamaları nedeni ile UTANARAK SÖYLÜYORUZ.  İLÇEMİZDEKİ BÜTÜN ŞEHİR İÇİ YOLLARINI YENİDEN YAPACAĞIZ.”  Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek